abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Landmeten

Metingen verwerken in AutoCAD, Microstation of GstarCAD

Het landmeten is van oudsher het best geautomatiseerde vakgebied. Vandaar ook dat de automatisering bij landmeetkundige bedrijven zich op zeer uiteenlopende manieren manifesteert. Veel bedrijven hebben het wiel zelf uitgevonden. Anderen maken slim gebruik van wat er te koop is: Mous, Giskit, GeOpus of IDEOMA Meting. Het blijft echter de sport om net even slimmer te meten en te verwerken dan uw collega. En precies daarom raden we u aan om eens naar 12d Model te kijken!

Omdat IDEOMA zowel op het gebied van de standaardsoftware oplossingen kan bieden, maatwerk kan leveren en ondersteuning bij uw eigen ontwikkelingen, wordt IDEOMA regelmatig als adviseur ingeschakeld om de verwerking van de landmeetkundige gegevens naar een hoger plan te tillen.

We zijn u graag van dienst!
Nieuws rond Landmeten

IDEOMA Meting werkt uw database bij vanaf de meting!

7/12/09 Door buiten slim te coderen, kunt u binnen volautomatisch de objectendatabase bijwerken. Of het nu gaat om het straatmeubilair van de gemeente of om de kleine kunstwerken van het waterschap, IDEOMA Meting kunt u zo inregelen dat de losse meetregels automatisch worden geinterpreteerd en omgezet naar objecteigenschappen als lengte, breedte, diameter, etc.

Meer over IDEOMA Meting ...

Dwarsprofielen aanvullen met IDEOMA Meting
Het meten en uittekenen van enkele profielen is meestal niet echt een probleem. Moeilijker wordt het als een profiel voor de tweede keer of nog vaker moet worden gemeten en de metingen dan aan de eerdere profielen moeten worden toegevoegd. Met IDEOMA Meting is dit geen probleem, omdat u in combinatie met IDEOMA Profiel een profielendatabase aanlegt. De profielen kunnen in de database worden opgezocht en aangevuld. Het aantal aanvullingen is onbeperkt. Zo kunt u dus over een langere periode het profiel van een watergang in beeld brengen. Per meting kan een onbeperkt aantal lijnen in de profielen worden gegenereerd, bijv. de bodemlijn, de sliblijn, de referentielijn en de waterlijn.

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv