abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Ondertekenen

Alles over digitale handtekeningen en online ondertekenen

6/12/19 Er is veel te vertellen over het digitaal ondertekenen van documenten. Bent u op zoek naar een eenvoudige, juridisch waterdichte manier om dit goed te regelen, dan kijkt u nu naar de enige goede de oplossing: online digitaal ondertekenen. Stuur ons een email en we maken gratis een proefomgeving voor u aan of bestel meteen 100 ondertekeningen voor het serieuze werk. Het moet er immers toch een keer van komen en u kunt op ons vertrouwen dat we hiervoor iets goeds hebben geregeld.
Kan ik digitaal ondertekenen in Bluebeam?
Ja, net zoals dat kan in Paint, Excel of Word: een plaatje maken of invoegen met daarop een digitale handtekening. Het ziet er leuk uit, maar het stelt niets voor. Iedereen kan dat.

Stel uzelf de vraag: wat wil ik bereiken met een digitale handtekening?

U komt dan waarschijnlijk uit op de als eerste genoemde oplossing of varianten daarvan.

Digitaal ondertekenen in Bluebeam 2019 Maar Bluebeam helpt u goed op weg. Het knopje ‘Document ondertekenen‘ in Bluebeam brengt u naar de digitale ondertekening conform de ISO-standaard voor PDF-bestanden. U moet hiervoor via een aanbieder van een digitale handtekeningendienst, bijv. Digicert (voorheen Verisign), een geverifieerd account hebben. Deze aanbieders hebben zich verenigd in een consortium om gezamelijk fraude te bestrijden en te zorgen dat alles onderling digitaal herkenbaar is.
Nieuws rond Ondertekenen

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv