abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if Dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over BIM Loket

IDEOMA ondersteunt het BIM Loket

8/10/20 Natuurlijk ondersteunen ook wij de principes van het BIM Loket, omdat we onze verantwoording willen nemen als leverancier van BIM-gerelateerde software voor PDF en DWG, om de bouw vooruit te helpen met een steeds betere informatiestroom. Zowel Bluebeam als GstarCAD kunnen IFC-bestanden inlezen en dan begint het pas. Het is slechts een begin van het denken en werken in Building Information Models. Voor zover het niet te moeilijk is, ontwikkelt IDEOMA ook zelf kleine tools die omgaan met IFC-bestanden, gebouwinformatie en 3D-modellen.

Op de pagina Handleidingen vindt u nog geen Bluebeam of GstarCAD, maar we gaan ons inzetten om dat te veranderen.


Nieuws rond BIM Loket

DigiDare Award 2020

8/10/20 Het grote gevaar van wedstrijdje doen is dat er deelnemers zijn die de handdoek in de ring gooien of, in wielertermen, afhaken bij het voortsnellende peloton, maar het is toch mooi om alle projecten goed te bekijken. Het zijn stuk voor stuk mooie bijdragen aan de zo broodnodige vernieuwing van de cultuur van digitale samenwerking in de bouw. Het moet gewoon beter, slimmer en sneller. En het kan.

Bekijk de inzendingen


Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv