abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if Dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over CYPE

Naar de engelstalige website van CYPE

CYPE, ontwerp- en rekensoftware voor de bouw

11/6/24 CYPE, de BIM-software die ooit alleen Spaans sprak, maar nu in alle grote talen de wereld over gaat, is software die je gewoon moet kennen als je over BIM gaat. Of het nu gaat over het even snel genereren en doorrekenen van een stalen bedrijfshal of het dimensioneren en uitdetailleren van een knooppunt waar een aantal stalen en/of houten profielen bij elkaar komen, CYPE heeft er gedegen, no-nonsense software voor, die netjes de Eurocode toepast of welke bouwnorm dan ook.

BIMserver.center
BIMserver.center is het startpunt om met CYPE kennis te maken. Dit platform, gemaakt met EU-geld en daarom open, gratis en neutraal in opzet, is vooral bedoeld voor het delen van gebouwmodellen en coördineren van de digitale samenwerking, denk aan slimme bibliotheken en gereedschappen van derde partijen. U begint met het aanmaken van een account, waarna u toegang krijgt tot de uitgebreide set van gereedschappen en bibliotheken, gemaakt door wie dat maar wil. CYPE regelt dit, maar iedere software-ontwikkelaar of toeleverancier voor de Bouw (in de vorm van BIM-objecten) kan hieraan meedoen, volgens open standaarden.


Nieuws rond CYPE

IDEOMA start distributie voor CYPE

1/6/24 Met enorm veel plezier hebben we de uitdaging opgepakt om het spaanse CYPE in Nederland meer bekendheid te geven. Hou deze pagina in de gaten voor meer verhalen en ontwikkelingen over deze indrukwekkende software die voor u rekent en tekent, die midden in de open BIM-standaarden staat en die u heel veel tijd kan besparen.

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv